Nieuws

Even aandacht voor ......

Ik ontving de volgende noodkreet van Monique Vergeer (HALO 1986) en haar echtgenoot Leon Soet. 
Ik wil dit bericht graag doorspelen aan alle HALO-genoten. Het past precies in onze missie om elkaar als HALO-ers te helpen als dat nodig is. 
Monique en Leon zijn de eigenaren van: 
Hotel AU BON ACCUEIL in de Franse Alpen. Gelegen in de vallei tussen ALPE d'HUEZ en LES DEUX ALPES bij VENOSCE, en van VILLA COTE D%E2%80%99ASOET in STE MAXIME aan de COTE D'AZUR.  
 
Meer dan 20 jaar hebben wij met veel plezier in sporthotel AU BON ACCUEIL gewerkt en daar een pracht product neergezet. 's Winters met wintersportgasten die dan van uit ons hotel gaan skiën in het skigebied LES DEUX ALPES. In de zomer is het hotel fiets gespecialiseerd, zodat onze wielergasten het als basis gebruiken voor een uitdagende fietsvakantie, 8 km van de voet van de beroemde ALPE D'HUEZ en een scala van alpenreuzen in de directe omgeving van het hotel.  
De afgelopen 6 jaar hebben wij de Alpen verruild (met een huurkoop contract op ons hotel) voor de cote d'Azur. Waar we op een fantastische plek een hele mooie, goed lopende Chambre d'hôtes neer hebben gezet.  
 
Helaas is 2018 voor ons niet begonnen zo als wij hadden gehoopt.  
Ons hotel in de Alpen zou na de feestdagen verkocht zijn. Wat dan zou leiden tot een stabieler financieel platform voor onze zaak in het zuiden. 
De huurders, en beoogde kopers, moesten helaas per direct terug naar Nederland. Hetgeen ons in een hele lastige spagaat legt.  
We kunnen niet op beide plaatsen tegelijk werken en ons tevens financieel veroorloven om één van beide accommodaties langdurig te sluiten of nogmaals te verhuren.  
De oplossing zou zijn het hotel AU BON ACCUEIL per direct of voor de zomer te verkopen en dan als nog door gaan op de door ons ingeslagen weg in zuid Frankrijk.  
Vandaar deze mail met de nood kreet:  
WIE WIL ZELF, OF KENT MENSEN DIE INTERESSE HEBBEN OM, EEN GEWAARDEERD SPORTHOTEL IN DE FRANSE ALPEN TE KOPEN? 
 
Het gaat om www.hotelaubonaccueil.com : deze parel kan nu tegen een voor de koper mooie prijs! Gezien de nood hoog is en dit een specifiek product is zijn we ons er van bewust dat het vinden van een koper misschien wat langer duurt. 
 
Vandaar ons verzoek aan jullie om in jullie netwerk te kijken voor wie zo'n uitdaging past. Heel veel dank als jullie hier bij willen helpen . Voor de geïnteresseerde: van af zondag sluiten we in ieder geval voorlopig het zuiden en zijn wij weer werkzaam in hotel au bon accueil.  
Misschien kunnen we enkele van jullie verleiden lekker en gezellig te komen skiën. Dank voor nu en hoop snel van jullie te horen of elkaar weer te zien. 
 
Sportieve groet Monique en Leon. E: lemonsoet@hotmail.com , M: 00336268562